fredag 24 augusti 2018

Första skolveckan

Hej där hemma!

I veckan har vi bland annat arbetat med rim och ramsor,börjat läsa en högläsningsbok, handbok för super hjältar och pratat om hur vi vill att det är när vi arbetar i klassrummet och hur man är en bra klasskamrat. Vi ska gemensamt ta fram regler som gäller i klassen och på skolan. När dessa är klara kommer ni att få ta del av dem där hemma.

I dag avslutade vi med att gå en promenad i skogen för att lära känna den. Vi kommer att använda skogen som klassrum mycket nu under hösten så kläder efter väder. Om ni vill kan ni gärna skicka med extra kläder om de blir blöta.

Om ditt barn behöver specialkost måste ni skicka in ett intyg. klicka på länken. Har ni redan gjort det för denna termin kan ni bort se från detta.
länk till specialkost

Redan nu på torsdag 30/8 har vi vår simundervisning för denna termin. Vi kommer att åka buss till Nord poolen. När det är simundervisning hålla vi till i den lilla undervisningsbassängen. Personal från badhuset tillsammans med oss håller i simundervisningen. Eleverna behöver ta med sig handduk, badkläder, schampo/tvål och lås.


Veckan som kommer 27/8 - 31/8

Måndag - Vi träffar klass 3 och eleverna får faddrar.
Tisdag - Vanlig skoldag
Onsdag - Vanlig skoldag
Torsdag - Simundervisning
Fredag - Vanlig skoldag


Vi påminner och föräldramötet på måndag den 3 september klockan 18.00.


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....