fredag 25 januari 2019

Veckan som varit samt info v. 5

Här i skolan har vi kommit i gång riktigt bra med läsningen. Vi läser tyst eller högt för en kompis nästan varje dag. De har blivit så bra på att läsa! Låt dem gärna läsa en stund högt för er där hemma, så ofta ni kan.

På bingel.se finns det nya övningar att göra, bingla gärna! Är det någon som tappat sin inloggning? hör av er så fixar vi det.

I SO har vi denna vecka pratat om hur vi får vår resa till och från skolan så bra som möjlig. Vi har samtalat och sett på några kora filmer. Följ länkarna nedan så kan ni titta två av de filmer vi sett.

Före resan

Under resan

I NO fortsätter vi med vintern och denna vecka har vi pratat om vilka fåglar som stannar kvar här hos oss på vintern. Vårt Vinterfönster har börjat bli riktigt fint, titta gärna in i klassrummen när ni hämtar eller lämnar ert barn.

Nästa vecka har vi klarat 100 dagar i skolan och det är dags för 100-fest! Mer info kommer senare om hur vi ska fira det.

Samtalen vi kommer att har tar max 30 minuter. Det finns fortfarande många tider kvar att boka.

Trevlig helg!

Christoffer, Karin, Lena och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....