torsdag 2 maj 2019

Hej!

Nu är det bara veckor kvar innan det är dags för sommarlov och tiden springer iväg. Dessa veckor vill vi fylla med läsning för att verkligen komma i gång.

Idag torsdag har eleverna fått med sig en läs- och skrivläxa hem. Vi vill ha tillbaka boken på onsdag nästa vecka , 8/5. Det vi förväntar oss av dig som förälder är att du finns nära ditt barn för att stötta vid läsning och när de sedan skriver svar på frågorna i sin bok. Det är endast sida 4 och 5 de ska arbeta med. Om ni funderar över något vill vi att ni kontaktar oss direkt. 

I veckan fortsätter vi att arbeta med våren i sv/no. Det finns många ämnesspecifika ord som vi behöver förstå. I matematik mäter vi på olika sätt.

I morgon ska vi få lära oss en dans av några elever i åk 6 och vi ska gå ut och städa på skolgården. När vi letade efter vårtecken förra veckan var det ett önskemål från eleverna att få städa och göra fint i skogen och på skolgården.

Verksamhetsråd måndag V.20 18.00

Vecka 19

Måndag
6/5

Tisdag
7/5
Onsdag
8/5
Torsdag
9/5
Fredag 
10/5
Vanlig skoldag

Idrott grön grupp.
Inne. 

Bokbuss
Vanlig skoldag

Läxan till skolan
Idrott gul grupp.
Inne.

Ny läxa hem
vanlig skoldag




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....