torsdag 11 februari 2021

Vecka 6 och 7

 I dag fick vi besök av vår rektor tillsammans med personal från ISS Facility Services AB som sköter städningen för kommunen här på skolan. Vi fick besök med anledning av att det varit väldigt smutsigt på några toaletter, kiss och bajs på ställen där det inte ska vara, papper fastkastat i taket. Personalen som städar har även fått städvagnen förstörd.  Prata gärna där hemma om hur man gör när man använder en gemensam toalett.  

I veckan har hela skolan haft problem med tillgången till internet. Detta gjorde att vi inte kunde arbeta med läsförståelse till texten som vi brukar göra på tisdagar. Uppmuntra gärna ert barn att bingla med
Robinfrågorna. Påminner även om att jobba korta stunder med mattehäftet som kom hem förra veckan. Titta gärna tillsammans i matteboken från förra terminen som kommer hem.

Samtal

Denna termin kommer vi att ha samtalen i slutet av maj för att sammanfatta åk 3 och sikta framåt mot åk 4. Du som vårdnadshavare kan alltid logga in på IST  eller kontakta oss för ett kort samtal om hur det går för just ert barn.

Nästa vecka, vecka 7

Detta blir sista veckan med skridskor på idrotten. Från vecka 8 kommer vi att åka skidor. Om ni har egna skidor ta med dem. Vi har även skidor på skolan som elever kan låna.

Måndag

Tisdag  Idrott skridskor

Onsdag

Torsdag 

Fredag  Idrott. Vi jobbar vidare med säkerhet vid vatten, is. Skridskor behövs ej.  



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....