fredag 3 september 2021

Info vecka 36

Den här veckan har arbete i NO och SO kommit igång. Vi har många intressanta diskussioner i klassrummet och kartböckerna har varit spännande att undersöka. I NO arbetar vi med temat "den levande planeten" och kommer därför vara utomhus och undersöka saker. 

I veckan har vi pratat mycket om hur man ska göra för att komma i tid till lektionerna. Det är många som missar att lektionen börjar och vi vet att det kan vara svårt så här i början av terminen. När vi lägger in sen ankomst i systemet så får vårdnadshavarna ett meddelande om detta. 


Ni som inte lämnat in era blanketter med kontaktinformation måste göra det senast måndag. 


Vi uppmanar eleverna själva att läsa informationen på bloggen så de ska veta vad de har för idrott och vad som händer kommande vecka, så ni får gärna hjälpa era barn med detta. 


Nästa veckas kom ihåg


Måndag


Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lämna in blankett med kontaktinformation














Idrott
ej ombyte
Kartpromenad, samling vid vindskyddet


Friluftsdag. Vi kommer vara i skogen i närheten av skolan. Vi äter lunch på skolan, om man vill får man ta med ett litet fika. (ej godis, chips eller läsk. Kom ihåg att ta kläder efter väder. 


Idrott UTE
Friidrott 
Ta med ombyte och handduk.
Samling på scenen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....