måndag 2 maj 2022

Stafettfilm

I veckan kommer vi att arbeta med ett filmprojekt tillsammans med Stockholms filmfestival Junior. Projektet går ut på att vi gör en stafettfilm tillsammans med andra skolor från hela Sverige. De olika klasserna spelar in scener från ett och samma manus och det klipps sedan ihop till en kortfilm. 

Idag har eleverna fått hem en godkännandeblankett som måste skrivas under och lämnas in på skolan så fort som möjligt. Har vi inte fått in blanketten kommer eleven inte få vara med i filmen. Det är några elever som har sagt att de inte vill vara med i filmen och de har inte heller tagit med någon blankett hem. 

Eftersom det är många elever som vill vara med kommer vi att lotta vem som får vilken roll, detta för att det ska vara så rättvist som möjligt. 

Eleverna kommer även behöva ta med sig lite rekvisita, men bara om det är något ni redan har hemma. Det är bra om de kan ta med sig sakerna redan på onsdag och att de får vara kvar på skolan några dagar till vi filmat klart. 

Lista rekvisita

sovsäckar

ryggsäckar (funkar med den vanliga skolväskan)

klargrön långärmad tröja

klarröd långärmad tröja

klarblå långarmad tröja

vit långarmad tröja

svart långarmad tröja

blåa jeans

svarta byxor

vita skor

svarta skor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....