söndag 13 september 2020

V37

Hej där hemma!

Ber om ursäkt att detta inlägg kommer sent. Vi fick avsluta veckan med kort varsel när brandlarmet gick och vi har ej haft möjlighet att dela informationen tidigare.

 Det är dags för avlusningsdagar 11-13/9 i helgen . Klicka på länken

Ber om ursäkt att detta meddelande kommer sent. Vi fick avsluta veckan med kort varsel när brandlarmet gick och vi har ej haft möjlighet att informera om detta tidigare.

El Sistema

Nästa vecka på tisdag ska eleverna äntligen få prova och lära känna sina instrument.  Det är många som längtar till detta.

Pax

Nästa vecka ska vi också introducera Pax i skolan för eleverna. Det blir spännande att se hur eleverna tar emot det. Vi tror att det blir bra med lite träning.

PAX i skolan är en uppsättning verktyg som syftar till att skapa ett klassrum präglat av lugn, trygghet, glädje och studiero. Internationellt har det använts i alla skolans årskurser, men i Sverige är det i dagsläget främst anpassat för lågstadiet.

Det första steget i PAX handlar om att läraren tillsammans med eleverna formulerar en gemensam vision för hur de kan skapa världens bästa klassrum. Visionen blir ett verktyg och ramverk för att hålla en kontinuerlig dialog mellan lärare och elever om hur alla tillsammans kan bidra till att levandegöra visionen i olika arbetsmoment.

Mobiler till skolan

Vi ser att flera av eleverna tar med sig mobil till skolan. Vi önska att mobilerna stannar hemma. Om du som vårdnadshavare anser att ditt barn bör har med sig mobilen är det ok, vi samlar in dem varje morgon i ett skåp och eleven får tillbaka den när skoldagen är slut.

Loggboken

Vi hoppas att ni läser vad ert barn skriver i sin loggbok! Glöm inte att skriva en positiv kommentar till ert barn om vad det gjort under veckan. För många barn är det den bästa lektionen på veckan. 

Idrotten

Eleverna byter alltid om och duschar efter idrotten.  Kom ihåg att packa ner handduken.

Nästa vecka v.38

Onsdag - simundervisning

Fredag - Idrott ute ombyte och handduk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....