fredag 25 september 2020

Vecka 39

Nästa vecka, vecka 40 och vecka 41 är det dags för ett samtal om hur det går för ert barn i skolan. I år har ni som vårdnadshavare möjlighet att välja om ni vill komma till skolan för samtalet eller om ni vill att vi tar det via telefon. Detta på grund av Covid-19. I dag har eleverna fått hem ett papper med information om hur ni gör för att boka er tid, samt några frågor som ni gärna får samtala om innan mötet.

Nästa vecka på fredag har vi skoljoggen eller Heden i rörelse som vi kallar det. Alla elever i klass 1-3 samlar varv runt det gula spåret i skogen bakom skolan. Eleverna startar i olika tider och hejar på varandra. Tyvärr kan ni som föräldrar inte vara publik detta år. (covid-19) För att göra det lite extra festligt denna dag tänker vi att eleverna kan ta med sig ett litet fika som de kan äta efter de sprungit. INTE godis eller läsk. Fikat äter vi i skogen om vädret tillåter, annars tar vi det i klassrummet.

Vi har sett att det är många som fortfarande tycker att det är klurigt med klockan. Träna gärna hemma, både analog och digital tid. Nedan finner ni länkar till elevspel.se där ni kan träna digitalt.

Klockan analog

Klockan digital


Nästa vecka v.40

Onsdag    Simundervisning. Badkläder, handduk och lås. 

Fredag    Heden i rörelse. Ombyte och handduk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Veckoplanering v. 21

  Måndag  20/5 Tisdag 21/5 Onsdag 22/5 Torsdag 23/5 Fredag 24/5   Läxhjälp och extra engelska  14:10 - 14:45 Idrott Friluftsliv på baksidan....